Tuborgs Grønne Byer

I Mit Fjæs

DSC_0403Jeg har været så heldig at få lov at teste en ny ansigtsplejeserie til mænd med navnet NJORD. Først troede jeg at navnet refererede til den islandske gudekaraktér, men fandt hurtigt ud af, at det henviser til In Your Face = N-JORD-Face. Produkterne kommer i en meget minimalistisk klinisk emaballage der fungerer godt og ser indbydende ud. Jeg bruger produkterne til ansigtet værende scrub, wash og moisturiser. Shaving foam’en bruger jeg af åbenlyse årsager ikke. Men de tre andre produkter er helt i orden og især kombinationen af scrub’en i badet efterfulgt af moisturiseren, er super lækkert. Ansigtscremen er en anelse tyk, men dejlig kølig og tørrer hurtigt ind. Scrub’en har ikke så mange korn så den river ikke så meget som andre scrubs jeg har prøvet hvilket også er en dejlig konsistensforskel i det daglige brug. Priserne på NJORD er helt nede på Njorden og kan købes rigtig billigt via made4men.dk – jeg anbefaler helt klart denne ansigtsplejeserie, til den prisbevidste no-nonsense mand.
DSC_0409Her kan I se at man godt kan ligne en baby med skæg i hele skærmen, selvom man er meget tæt på de 40 danske somre.. det er selvfølgelig god hudpleje, motion, sund livsstil og to piger på 3 og 8 år som holder en ung!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tuborgs Grønne Byer