Et Barn Mere

Tuborgs Grønne Byer

maxresdefaultHahaha, jeg er VILD med drengene fra Danish Dynamite aka Martin Høgsted og Magnus Millangs to karaktere som ølkuske i Tuborgs nyeste reklamefilm. De sidste i rækken har temaet “Grønne Byer”.. tro mig, er der noget man har brainet meget på som komiker, on the road, med andre komikere i bilen, så er det danske bynavne. Jeg havde engang en joke på bynavne. Den gik noget i retning af, at man som komiker lige stoppede op ved det byskilt hvor man havde optrådt i, og rettede lidt i navnet for at understrege hvor sjov man havde været. København blev til øv, Thisted blev til tis og Jægerspris blev til jægerpis… ja, det var nok en af mine første jokes, så den har vel en små 10 år på bagen. I dag er der én by som trumfer alle andre byer nemlig Knudshoved.. det er nemlig den eneste by hvor man kan sætte ordet “pik” ind i midten af bynavnet og det så stadig giver mening – ohh, yes I stil got thoose funny ass bones!

Se Tuborgs Grønne Byer reklamefilm – lige her!

Sponsoreret indlæg

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et Barn Mere