Tegneseriemuseet I Bruxelles

Et Barn Mere

Jeg fik fanme et lille chok forleden, da tøserne sad ved bordet og stenede noget iPad-halløj. Det hele så ganske normalt ud lige ved første øjekast, indtil det pludselig slår mig at der ikke bare sidder to børn, men at der er kommet en lille efternøler til, så der faktisk sidder TRE børn omkring bordet? Den lille baby sidder lige så fint som de to store piger, men hurtigt går det dog op for mig at der er tale om en leg med en baby dukke som i fineste stil er blevet klodset op på Alvas løbehjul – puha! Tro på, at jeg lige kiggede en ekstra gang op fra sofaen, da det ved første øjekast så ud som om at jeg havde fået et barn mere!?
DSC_0310
DSC_0311

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tegneseriemuseet I Bruxelles