Manneken Pis

Sam Smith Live I Bruxelles

ADSC_0477Det var med store forventninger vi tog afsted mod Forest National for at høre Sam Smith i hans første optræden efter de mange vunde priser ved Grammy og Brit Awards. Og efter en virkelig fin opvarming af KWABS, var publikum på gulvet og tribunerne også godt klar til at se sang vidunderet Sam Smith. Folk var virkelig i fantastisk stemning og Sam Smiths glade ydre og gennemsyrede ærlighed er næsten for god til at være sand. Man føler dog på ingen måde at det er et spil for galleriet og jeg vælger i dén grad at lade ham tvivlen komme ham til gode. Det var en meget bevægende koncert fra start til slut, men hele hans debutplade som en hitkanon der bare blev ved med at skyde det ene monsterhit af en ballade ud og sit publikum igen, og igen. Koncerten varede lidt over en time og jeg vil helt sikkert se Sam Smith igen når jeg har muligheden for det og så er jeg MEGET spændt på at se hvordan han følger op på sin fremtidige anden udgivelse.DSC_0467Forest National spillestedet var meget unikt og havde en super lyd efter det første nummer. Folk stod enten på gulvet eller op ad tribunerne i en cirkel hvilket gjorde det hele meget intimt.DSC_0469KWABS gjorde et super stykke arbejde i at spille den første halve time og fik virkelig folk med som et fællesskab..DSC_0471Et sandt smartphone inferno indfandt sig i optakten til Sam Smith da KWABS spillede et super stærkt nummer, jeg må være ærlig og tilstå at jeg ikke kendte.. men godt var det!DSC_0476SÅ var vi klar og Big Sam kunne gøre sin entré.. DSC_0479 DSC_0484DSC_0485 DSC_0488 DSC_0494Billeder kan virkelig være fattige til en koncert men der blev taget så mange tusindvis af dem og ditto mange videoclip og har fundet dette, som jeg virkelig fortæller sin historie om at folk vil den her sanger mere end noget andet..

Det hér oplevede vi også i Bruxelles:
TEGNESERIEMUSEETSHOPPINGMANNEKEN PIS

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Manneken Pis