Boogie Woogie I Bruxelles

Bruxelles Shopping

DSC_0345Rue Antoine Dansaert finder man de lækreste shops Bruxelles har at tilbyde. Og efter en fin tur i taxa og en endnu længere tur på gå ben, nåede vi frem til bl.a. Marc Jacobs shoppen, der virkelig havde gjort noget ud af at lave en opstilling som signalerer luksus.DSC_0350Selve shoppen var ganske normal på 1. etage med det klassiske udvalg af kollektioner og ikke mindst tasker..DSC_0346De klassiske MJ tasker linet up i fin stil..
DSC_0343Danske Filippa K havde en virkelig lækker shop, med nogle sindsygt fede lokaler og detaljer man sjældent ser på disse kanter..
DSC_0344Dyrk lige et rundt lækkert setup til accessories som går hele vejen rundt.. læxi!DSC_0341MAC shoppen skulle også lige besøges og her var der virkelig nogle lækre detaljer med lange lodrette spejle med neonrør på grå mursten – virkelig lækkert og indbydende..DSC_0329Vi kom ved en tilfældighed forbi en butik svarende til København gamle Fantask butik..DSC_0330Hvor der bl.a. var plads til en life size udgave af Captain America.. wow
DSC_0332Der var også life size udgaver af R2-D2 og E.T.DSC_0333Var det noget med en lille hyggedukke til ungerne? JIKES!!DSC_0335Total samlerguf, originaler i plastlommer med ægte patina..DSC_0334Ny trend! ALLE superhelte og superskurke, filmkarakterer og seriefigurer i tykke LEGO-look-a-likes..

Det hér oplevede vi også i Bruxelles:
SAM SMITH LIVETEGNESERIEMUSEETMANNEKEN PIS

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Boogie Woogie I Bruxelles