Nyt Med Dan & Veltz

Modeblogprisen 2015

DSC_0122I fredags var jeg til det fine Miinto.dk arrangement Modeblogprisen 2015. Jeg var også med sidste år og igen blev det holdt i de elegante omgivelser af den gamle børs. Emil Thorup var også vært igen og gjorde det ligesom sidste år rigtig fint. Sidste år var det musikalse indslag Christopher og i år var det en verdenspremiere i form af Waqas fra Outlandish som præsenterede hele to sange fra sit opkommende soloprojekt. Det var uden tvivl aftenes helt store oplevelse og jeg glæder mig meget til at kunne lytte til hele albummet. Lyder er meget Frank Ocean møder Kanye West agtigt og det var catchy fra første lyt – klart noget at se frem til! Generelt er jeg helt væk i den danske musikscene hvor mine klare favoritter i øjeblikket er Ukendt Kunstner, Sivas og Lord Siva, sidstnævnte bliver voldspillet i det lille DILF-O-Home på Nørrebro. Så den store overraskelse var ikke at bloggere der bruger al deres tid op at formulere sig på skrift næsten ikke kan formulere en takketale på mere end fire ord (dog med enkelte undtagelser) verbalt LIVE i virkeligheden, men at jeg nu har ENDNU en dansk albumrelease at glæde mig til – tak for sangen Waqas!
DSC_0128Emil Thorup gasser med dommerbordet..DSC_0129Og dommerbordet gasser med Emil..DSC_0137Vinderen af Årets Personlige Modeblog Twinpeaks af Mette Marie Lei, holdt en fin afstemt takketale, sådan!DSC_0139Waqas, giver den gas med sin nye lyd og afstemte autotune..DSC_0142Lighthouse X med Søren Bregendal fra 2900 Happiness og C21 gav den også gas..DSC_0145Årets Kvindelige Modeblogger blev vundet af Nemesisbabe.dk – STORT tillykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt Med Dan & Veltz