Den Næstsidste Dag

Klar Til Nytårsaften

DSC_0225Ohh, yes – er helt sikker på at jeg kommer til at føle mig som The Shit i aften. Har lavet det sygeste feinschmecker tema til årets sidste dag, nemlig Fetterlein Tema Fest! Tror nok lige at det vil blive kopieret i tusindfold når først jeg slipper katten ud af sækken. Vi skal ALLE have Fetterlein masker på og den som først viser hud bliver aftenens Bjørnson. Kattefjæset, skal bruges privat senere.. tjek lige hvilken Fetterlein JEG skal være, nemlig den Morgenfriske Fetterlein – rigtig godt nytår kære læser! Vi ses i 2015 til endnu et hjertevarmt DILF-år!
Moldiv_1419954407883

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den Næstsidste Dag