1. Juledag

2. Juledag (Lars-Lars-dag)

Jeg har givet den MAX gas i dag og løbet ikke bare én men TO gange. Jeg har følt mig som en vulkan af energi på det sidste og det skulle så ud i dag. Jeg har HELE aftenen for mig selv og skal i den grad nyde en Lars-Lars-dag med Sherlock Holmes og iskold mælk med Nesquik på toppen – ikke rørt rundt, bare drysset ud over som et fint tæppe, lige til at få det største puha-mælkeskæg af bagefter, men fuck det – det er kun mig som er hjemme. Jeg skulle have bobbet hele løbeturen op med min nye Polar sensor gadget, meeeen-øøhhh jeg er kommet til at lave en lille hovsa-fejl, så den tager vi i et andet indlæg, når den lille hovsa-fejl er blevet rettet. Ellers vil jeg bare ønske dig en dejlig 2. juledag og håber du hygger i bedste velgående enten med familie, venner, kæresten.. eller som mig HELT alene! Rigtig glædelig Lars-Lars-dag!

IMG_20141226_162815IMG_20141226_162802 runBevisførelse 1: Løbetur 48 min. (1. tur)

run2Bevisførelse 2: Løbetur 57 min. (2. tur) inkl. handletur i Fakta med pulsmåler på = Nesquik til Martin ad libitum med god samvittighed – tjek!

 

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

  • Ina

    Hvor er du sej,at du løber To gange. Så fremstår jeg dobbelt så doven,da jeg slet ikke løber. Håber du nyder din alene tid,det vil jeg nemlig gøre nu. Jeg nøjes ikke kun at drysse et fint lag på toppen, næsten nej, kaster lystigt 3 tsk fulde i mælken.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

1. Juledag