24. December

1. Juledag

Schlap af, hvor skal det gøre godt med en Lars-Lars-dag i morgen 2. juledag. I dag har jeg været jeg været til fødselsdag med Alva og Liva hos deres kusine Luna som blev 10 år – STORT tillykke! Jeg var godt ramt efter en skøn juleaften, og nu hvor jeg er kommet hjem alene i lejligheden på Nørrebro, ser jeg virkelig frem til at nusse med mine julegaver i morgen. Hvad jeg har fået kan jeg afsløre i morgen hvis jeg kan få det til at virke, men mon ikke at gadget-freaken nok skal få det til at spille. Som et lille hint kan jeg sige at det er en form for sensor fra Polar, men hvad den bruges til viser jeg i morgen når den er prøvet. Alva skulle i dag pakke sine gaver op fra farmor og farfar og det gik bestemt ikke stille af sig, godt der var lidt hjemmelavet konfekt som man kunne styrke sig på!

DSC_0122DSC_0121DSC_0113 DSC_0114 DSC_0115 DSC_0117 DSC_0124DSC_0101

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

24. December