Ugens Blogger

12-13-14-15-16. December

Det bedste ved at være blogger er, at man kan lave en lille opsumering hvis man har haft for meget om ørerne de sidste par dage eller fem til lige at kunne toppe ens sidste indlæg som Ugens Blogger, så hermed følger en lille opdatering i billeder over de sidste par dage..

DSC_0067Fredag den 12. december var jeg ude og shoppe nogle af de sidste julegaver, bl.a. i Johannes Fog i Lyngby hvor jeg tog det her billede. Tjek lige hvor smart det er at opdele sit FatBoy showroom i kasser og rod til venstre og så – imellem den røde linie – udstilling og miljø til højre. Det er nærmest helt IKEA-agtigt du uden den konkurrencedygtige pris. Om aftenen var jeg til Jule-tam-tam på Bloggers Delight hvilket var super hyggeligt og meget interessant pludselig at befinde sig i et lokale hvor alle har den samme passion for at skrive og være bloggere.. meget tankevækkende. Lørdag den 13. december var handle-ind-til-fødselsdag-i-Bilka-dag og søndag den 14. december var så en fin børnefødselsdag med tøserne, hvilket så lige endte i at Alva fik feber og måtte ligge og sove (sammen med far) inde på soveværelset, lidt ærgeligt, men dejligt at man kunne høre Liva have en fest lige inde ved siden af. Alva har fået det bedre nu, så ingen panik.

DSC_0068 DSC_0069Mandag den 15. december skulle jeg lige indtale en stemme som støvsuger og voiceover til en reklame for Støvsugerbanden som skal køre i uge 2. Det var super hyggeligt som altid og ikke mindst fordi jeg skulle speake sammen med en gammel stand-up kollega Anton Kjær som jeg ikke har set i små 8-10 år.

DSC_0070 DSC_0071I dag tirsdag den 16. december har jeg så givet den lidt gas og sat nogle nye lamper op i køkkenet. Idéen er at jeg gerne ville have lidt mere rumlys istedet for det meget direkte arbejdslys som de gamle lamper gav. De nye er fra Vanadin-serien af mundblæst glas og koster sølle kr. 149,- stykket, MED ophæng, fatning og ledning samt super fin roset til at afslutte det hele pænt – selvfølgelig fra IKEA. Jeg skal lige vænne mig til lyset inden jeg smoother ledningerne helt væk til perfektion, men det skal nok komme. Og så gør disse lamper sig også bedre til min Philips Hue opsætning end de gamle.

DSC_0072 DSC_0074 DSC_0075Og så har jeg sq lige gjort dagens gode køb, med disse originale 16″ Ford-alujohns til DILF-O-Bilen så den er klar til at få sommersko på når vi rammer tennissæsonen. I aften skal jeg ud i DR og opvarme til Året Der Gik showet som sendes den 26. december på DR1. Så mon ikke jeg kan få taget nogle spændende fotos til i morgen.. det satser vi på!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens Blogger