Redebyggeren

Impress Without Undress

Jeg ved sq ikke helt hvad jeg skal mene om Kim Kardashians seneste internet stunt, eller jo det ved jeg faktisk godt. Man skulle tro at hun med sin status som Kanyes wifey havde penge nok, fame nok og attention nok, men åbenbart ikke. Det er altså lidt foruroligende at en mor på den måde udstiller sig selv til hele verdens skue. Jeg ved godt at der findes mange andre brancher som er meget værre og mere in-your-face, men er vi virkelig nået dertil i vores trang på opmærksomhed at man bare skal lave en full frontal i jagten på likes og internet fame. Det er sørgeligt. Jeg håber ikke at det skaber en ny standard for hvad folk på de sociale medier finder okay at udgive af sig selv. Man kunne godt forestille sig at det skabte en form for præcedens, så andre tænker at det så nu er helt okay at uploade billedemateriale med det udtryk på sin Instagrim profil – I hope not! Og det er nogle mærkelige værdier at sætte i spil når man skal gøre sig bemærket især når man er blevet mor og burde tænke lidt på sin rolle som rollemodel. Billederne er der ikke noget galt med, hvis det var for Playboy eller noget i den stil, men de her billeder er kun lavet for at skabe hype og hvad bliver så ikke næste level, hvis dette KK-stunt bliver accepteret og altså sætter nye standarder for hvordan man præsenterer sig selv som MILF på internettet. Én ting er sikkert, det bliver rigtig svært at skulle hamle op med som DILF, heldigvis er de fleste kvinder en anelse mere intelligente end mænd også når det kommer til at skulle navigere i hvad der er hot or not i fremtoningen på internettet. Jeg syntes KK’s stunt er et NOT og jeg ville ikke syntes at det var cool hvis min kone/kæreste, eller mor til mit barn udstillede sig selv på denne facon. You be the judge of that. Impress without undress – please!

kkcover1(rgb)watermark kkcover2(rgb)watermark KKface(rgb)watermark kkmiddle(rgb)watermark

8 kommentarer

 • Elena

  Hvis du er så træt af hende, hvorfor så slå billeder op af hende på din blog? Logikken vil ingen ende tage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis man anmelder en bil eller en koncert, så må man vel stadig vise billeder af bilen eller koncerten, selvom man ikke er ovenud positiv. Tak for input Elena.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er helt enig!! Syntes netop at det legaliserer den slags billeder endnu mere og det er bare trist at det er SÅDAN man får opmærksomhed! Lav dog noget velgørenhed istedet, når du i forvejen er kendt, hvis du så gerne vil have opmærksomhed!! Trist!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig med dig og er forfærdelig træt af at se på de billeder allerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er alt alt for meget og synd for hende at hun synes at det er nødvendigt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DILF

   Jeg giver dig helt igennem ret Anni og hun er i mine øjne ellers en kvinde der efter at hun blev mor burde have ALLE muligheder åbne foran sig til at blive et KÆMPE forbillede som mor. Både via sin mand, tv-shows, medieindflydelse etc. Tak fordi du læser med.

   Bedste hilsner

   Martin Veltz

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Redebyggeren