Jeg Har Impulsshoppet En Bil

Halloween Fredag

I dag er det så fredag og officiel Halloween dag i Livas skole og frit. Jeg har aldrig været den store fanatiker af Amerikansk-importeret højtider, og i år syntes jeg virkelig at de famøse internet pranks er ved at tage fuldstændig overhånd. Har set videoer af klovn der smadrer folk med masser af blod, klovne i parker midt om natten som begynder at jagte folk, selv en mand der mangler arme og ben har været del af en viral-video hvor han indgår som offer for en motorsavs bærende massemorder kopi. Folk  går HEEEELT amok af skræk og jeg tror selv jeg ville hoppe i med begge ben. Jeg har aldrig været fan af gys eller gysere, men efterhånden er det ved at tage fuldstændig overhånd. Jeg er sikker på at det kun er et spørgsmål og tid før en uskyldig kommer til gøre en af disse pranksters virkelig ondt i selvforsvar og så bliver det pludseligt svært at skulle se det sjove i hele legen. Sådan går det selvfølgelig ikke når jeg henter Alva og Liva i dag, men tænk lige hvor bange de små tøser ville blive hvis far dukkede op og hentede dem iført nedenstående make-up!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg Har Impulsshoppet En Bil