Hyggedag Galore

NOBE Aloa Vera

Det er ikke hver dag at jeg modtager TO pakker fra Post Danmark og slet ikke uden at der er tøj i nogle af dem. For et stykke tid siden mødte jeg en flink ung mand til en privat fest og denne flinke unge mand arbejder for Vitamin Well. Fra selvsamme firma har jeg modtaget en pakke med deres seneste drikke kaldet NOBE Aloe Vera. Det ser sq ret tjekket ud ved første øjekast og jeg er da også meget spændt på at smage på de tre varianter, når de har hygget sig kolde i mit køleskab. Den anden pakke jeg modtog er KÆMPE STOR og den skriver jeg om i morgen, samtidig med at jeg vil teste og nyde mine nye NOBE Aloe Vera drikke – mange tak for tilsendte, og husk lige at tjekke deres Instagram side!

DSC_0082 DSC_0083 DSC_0085 DSC_0086 DSC_0087 DSC_0088 DSC_0090

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hyggedag Galore