Den Nye Legeplads

Hyggedag Galore

Det var skønt at have en dag alene med Alva i går! Dog skal det lige siges at det virkelig trækker søm ud på tålmodighedskontoen at hygge om Alvadut non-stop i små syv timer og så skulle hente Liva i skole og køre Forældreservice videre indtil kl. 21.00. MEN, det ligger efterhånden på rygraden og vi havde en super hyggelig dag. Alva er blevet rigtig dygtig til at ligge perler og det skulle Liva selvfølgelige se og være med til om aftenen. Vi spiste biksemad og det kunne tøserne mod min forventing faktisk godt lide. Alt i alt en hyggedag galore og Alva er også kommet i vugger i dag, så nu skal jeg straffe mig selv med en times TRX, et bad og så må jeg lige ringe til vuggeren for at høre hvordan Alva har det.

DSC_0104-EFFECTS
DSC_0103DSC_0106DSC_0109 DSC_0107-MOTIONDSC_0114DSC_0112-MOTION DSC_0120

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den Nye Legeplads