Det Flyvende Tæppe

Sommerland Sjælland

Det er virkelig optur når man bliver SÅ positivt overrasket af noget man aldrig har prøvet, men kun har haft fordomme imod. Tænk engang at jeg helt igennem ærligt kan skrive – uden at få noget gratis fra nogens side – at Sommerland Sjælland rocks! Vi var afsted fire voksne og to børn – altså tøserne, og dertil må man også sige at vi alle kommer midt i højsæson og endnu mere aktuelt, med kanon vejr. Alligevel var der på ingen måde fyldt med mennesker og INGEN kø ved nogle af de mange forlystelser, der alle er gratis når man har betalt indgang. Vi havde lejet en lille hytte så vi kunne overnatte uden at skulle tænke på at ungerne gik kolde på vej hjem i bilen og dermed umulige af få i seng når man kommer hjem og de har fået en powernap i bilen på tre kvarter. Godt nok var pladsen trang og ja, der var varmt oppe på hemsen under trætaget hvor undertegnet sov, men det var hyggeligt og bare for én nat. Tøserne havde et blast af nogle dage og det er bestemt ikke sidste gang at jeg ruller derop og tager en børneudflugt der skaber minder mange, mange år frem!

sommerland 27 juli 2014 010 sommerland 27 juli 2014 011 sommerland 27 juli 2014 017 sommerland 27 juli 2014 018 sommerland 27 juli 2014 020 sommerland 27 juli 2014 023 sommerland 27 juli 2014 026 sommerland 27 juli 2014 029 sommerland 27 juli 2014 043

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det Flyvende Tæppe