Unicef Cup 2016

Problemer Med Potensen?

Underbuks og indpakningALLE mænd kender til problemet. ALT for høj varme koncentreret omkring det glohede epicenter for ALLE livsessentielle valg og beslutninger – jep, det mandlige skridt. Især her i varmen er der ikke noget værre end IKKE-ventilerende undertøj eller materialer. Og er der noget der kan trække det mandlige selvværd ned, så er det fanme en over ophedet dillerbob med dertilhørende ekstraudstyr. Hvis man ikke lige har en 4-hjulstrækker eller en italiensk sportsvogn med center motor stående i garagen, er potensen totalt nedadgående og ikke ligefrem noget der giver en lyst til at sætte sig ind i sin totalt usexy MPV eller stationcar.. indtil nu..

Jeg har nemlig set en reklame der taler til min indre mand på SÅ mange punkter. Ærlighed, komfort, kvalitet, funktionalisme praktisk set ALT hvad en mands hjerte kan begære.. du bliver nød til at se denne video for at forstå mine synspunkter og dermed ligestilles med den samme JA-FOR-HELVEDE-HVOR-HAR-I-RET oplevelse, som jeg fik da jeg så denne reklamefilm:

I øjeblikket kan jeg slet ikke forestille mig et liv uden disse nye underbukser fra Opel.. ja, du læste rigtigt, bilproducenten bag de notoriske biler som Kadett, Manta, Astra og Adam gør nu livet endnu bedre for alle os mænd der lider under de varme stramme kår som den danske sensommer byder os.

Gør lissom mig og ride comfortably i The Astra Sports Tourer Collection – bestil dem GRATIS lige her: www.ridecomfortably.dk

Indlægget er sponsoreret af Opel.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Unicef Cup 2016