Udvidelse Af Alvas Børner

Hulken Med Hvide Sutter

Hulk1Jeg kan SÅ meget mærke at det bliver en god sommer og at efteråret er LIGE på trapperne. Det kan jeg nemlig mærke når det begynder at krible i mine fingre for at skrue på mine cykler. Efter mit store Cykel Jesus Sale sidste sommer, er der ikke mange bikes tilbage, men én af dem er faktisk Hulken – der stadig er til salg for kr. 1.500,- Anyway, den kører som en drøm og nu er den blevet opgraderet med hvide Vittoria dæk og hvid Specialized sadel.. fik jeg nævnt at den kører som en drøm? 🙂
Hulk2 Hulk3

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udvidelse Af Alvas Børner