Lagkage Med Kakaocreme Og Blåbærmarmelade

Udvidelse Af Alvas Børner

KranDet ser bare så uhæmmet brutalt ud når en kran totalsmadrer en legeplads i en børnehave fyldt med dejlige minder. Alvas elskede børnehave skal udvides og for at det kan lade sig gøre på bedst mulig vis skal næsten alt eksisterende udendørs aktivitet rives ned for at der kan blive plads til nyt.
PanoramaBørnehaven ligger klods op af Livas skole, så vi kan slet ikke undgå at se processen når Liva bliver afleveret i skole om morgenen, for derefter at køre Alva til hendes nødinstitution. Det lyder lidt vildere end som så, og Alva er også helt tilfreds og glad med lidt klimaforandring. Det er næsten altid sværest for de voksne at se områder fyldt med minder blive sønderknust foran næsen på en. Man skal bare hele tiden have for øje, at det er til det bedre og vi glæder os til en ny og endnu bedre institution når rette tid er 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Lagkage Med Kakaocreme Og Blåbærmarmelade