Familiehygge & Påske-tam-tam

Kom Nu Sommer – Vi ER Klar!

SunLollyMan ved at sommeren er ved at være lige på trapperne, når man kan se at supermarkederne begynder at sælge de mange variationer af de legendariske Sun Lolly is. Tror nærmest at Alva og Liva er opvokset med de små trekant-is i fruseren og nu hvor der også er kommet de små drikkebrikker kan de få lidt af smagen fra isene når de er tørstige også. Vi GLÆDER os til at varmen kommer op og ligge på de 12-15 grader, så gården kan fungere som lejlighedens have.. noget der virkelig gør en stuelejlighed fantastisk! Jeg tror vist godt at vi alle kan råbe i kor: “KOM NU SOMMER – VI ER KLAR!” 🙂
1920x971_sunlollyJeg har virkelig fået et crush på den lilla solbær is, med hindbær isen på en stærk 2. plads 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Familiehygge & Påske-tam-tam