6-Lags-Daim-Bastogne-kage

Min 40-Års Gave

DSC_0013Jeg har længe haft lyst til at købe mig en ekstra String Pocket hylde til mit lille køkken. Men den er dyr og jeg har ikke lige følt at jeg “bare” kunne købe mig en. Sådan er det at blive voksen og følsom.. med finanserne. Derfor tænkte jeg at det ville være perfekt at ønske mig den til min 40-års fødselsdag, som du sikkert har læst en masse om allerede 🙂 ja, sorry – men man bliver jo kun 40 én gang i livet.. Min dejlige mor, var så sød at give mig hylden og jeg kunne næsten ikke vente med at sætte den op.
DSC_0004Til at starte med var idéen at den skulle hænge over vasken, men faktisk fik Liva en idé som var ret så anderledes og slet ikke så dum endda..
DSC_0007Nemlig at sætte hylden op i forlængelse af den eksisterende hylde – og mit tvist blev så, at den skulle være en anelse højere oppe, så det hele blev lidt mere anderledes og kreativt. Det smarte ved String Pocket-systemet er nemlig at man kan udbygge reolerne både til siderne, men også op og ned..
DSC_0012Da jeg satte den første hylde op havde jeg selvfølgelig taget højde for, at jeg kunne udbygge dem i højden, så nu har jeg stadig mulighed for at satte en gavl mere op i venstre side og ligge en hylde mere på. Jeg er virkelig glad for resultatet og det skaber en masse hygge, orden og varme i rummet, samtidig med at det er super funktionelt og dekorativt på samme tid – præcis som godt design skal være. Godt set at Liva og tusind tak til min mor for den dejlige gave 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

6-Lags-Daim-Bastogne-kage