Mit 4. Halvmarathon

Tillykke Alvadutti

DSC_0004I dag bliver verdens dejligste Alva 4 år gammel. Det er vildt så hurtigt tiden går og utroligt at se ens lille pige bare blive større og større. Vi havde en skøn morgen og en dejlig tur ned til børnehaven hvor Alva, i højt og spændt humør, glædede sig helt enormt til at komme ned blandt sine venner og veninder, voksne og unge og blive fejret som nybagt 4-årig.
DSC_0002Der blev derfor holdt ekstra godt fast i storesøsters hånd hele vejen ned til børnehavens indgang. Så snart vi kom indenfor, var glæden i top og Alva skyndte sig hen ved sin stue hvor det store fødselsdagsflag var stillet op og Alvas billede hængt op på væggen. Stolt som en pave stillede Alva sig ved siden af det store flag og straks tog far selvfølgelig et billede. Se hvor stolt hun er..
DSC_0005Hun er bare så dejlig lille Alvadutti, der snart ikke er så lille mere, og nok ikke vil bryde sig om at blive kaldt Alvadutti meget længere 🙂

KÆMPE stort, varmt tillykke med fødselsdagen min lille skat <3

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit 4. Halvmarathon