En Tur Med Champen

Limited Edition Leverpostej

LELEVERPOSTEJDu bliver nød til det at købe den her! Tro mig, leverpostejens ukronede konge, Stryhn’s, fejrer deres 75 års jubilæum med en Jubilæumspostej i et begrænset parti. Jeg har været så heldig at modtage den dejlige krydret og lidt rustikke postej i en flot kurv med en masse andre herlige sager – se selv..
IMG_0863Ser den ikke bare lækker ud..
IMG_0871The, kaffe, ristede nødder, appelsiner, chokolade, mandler, to slags øl og økologisk rødkål..
IMG_0870Samt den vigtigste ingrediens til en klassisk lækker leverpostejsmad – et lækkert rugbrød. Og her kan intet måle sig med et frisktbagt ét af slagsen som man selv kan skære gode tykke skiver af..
LeverpostejsmadTadaa! Der ER altså ikke noget bedre end sådan en klassiker. Gør dig selv en tjeneste og få fat i én af de særlige Jubilæumspostejer. Den smager lidt som den franske leverpostej, bare med en andelse mere smag og en mere grov konsistens – SÅ lækkert og perfekt til ungerne som mellemmåltid, aftensmad eller i madpakken..
Stryhns-jubilæum-postejStryhn’s Jubilæumspostej aka Limited Edition Leverpostej – den er go’!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

En Tur Med Champen