Løbetur Med Virus

En Tur Med Champen

_RBY3438Du har måske allerede bemærket at Uffe Holm aka Champen er klar med sit 7. one man show “CHAMP”. Jeg har gennem min lille grafiske virksomhed VELTZ.DK udarbejdet al artwork, kampagnemateriale og SoMe ifbm. Uffes nye show. Det er jeg selvfølgelig meget stolt af og da opgaven med at lave artwork til en håndfuld af de mest benyttede buslinier i København landede i indbakken – blev jeg super glad! Jeg har skam lavet en masse artwork til busser før – bl.a til Anders Matthesens “Tal for dig selv” turné – men i dag er der SÅ mange begrænsninger med bussens design og linier at det er en stor udfordring at få selv relativt få budskaber placeret helt rigtigt. Her kan du se resultatet og jeg kan roligt sige at jeg er yderst tilfreds med resultatet – hvad syntes du?
_RBY3899 _RBY3906 1047Det er værd at bemærke at man som grafiker skal undgå at placere tekst eller budskaber i bussens udskæringer, lygter, griller, gummilister, karrosseri konkav eller konveks.

PS! Jeg laver ALT grafisk artwork. Fra visitkort til busser, til plakater og logoer – you name it VELTZ.DK creates it – selvfølgelig til byens skarpeste pris 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Løbetur Med Virus