Livas Kagebuffet

Farmor, Alva Og Det Magiske Sand

IMG_0840Der er ikke noget bedre end når de voksne er med i legen. Og er der en som er god til at være med i legen, så er det farmor. Se selv på denne lille frekvens af billeder hvor farmor og Alva leger med Det Magiske Sand. Det hele handler om at gøre sig umage og bygge momentum og spænding op, og det kan farmor..
IMG_0843Først former vi det magiske sand på en helt særlig voksen måde, hvor man roterer hænderne meget hurtigere end børn kan..
IMG_0844Derefter gør man sig MEGET umage med at placere den lille form oven på det magiske sand..
IMG_0839Og vupti, så har man en perfekt formet fisk i det magiske sand. Selvom Alva sagtens kan lave en magen til, har farmor formået at skabe så meget hype omkring sin præstation, så Alva ser helt målløs ud. Som jeg engang har lavet en joke om.. det så sjovt at lege med sand, det så sjovt at lege med saand..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Livas Kagebuffet