Putte, Putte Puslespil

Livas Kagebuffet

IMG_0837Farmor har lige haft fødselsdag. Og når man har fødselsdag skal man også have kage. Liva havde derfor inviteret farmor til kaffe og kage for at fejre hendes fødselsdag (igen.) Liva havde selv valgt at der skulle laves en chokoladekage som udgangspunkt og så ville hun med former, pynt og glasur lave nogle forskellige kager med forskellige udtryk. Det blev til et sandt kagebuffet, med hele FIRE forskellige serveringer..
IMG_0826En “klassisk” chokoladekage med glasur og pynt..
IMG_0825En “muldvarpeskud”-inspireret chokoladekage..
IMG_0824Samt forskellige “cupcake/brownie”-inspireret chokoladekager. Og så var der også en særligt pyntet kage til farmor, lavet som et lille hjerte. Det var en fest for Liva at lave og det tog da også en times tid at lave hele den store kagebuffet. Men det var alle pengene værd og ikke mindst tiden – og jeg skulle hilse fra farmor og ikke mindst undertegnet at sige at ALLE kagerne smagte godt og selvfølgelig ER blevet spist..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Putte, Putte Puslespil