Febertrold

Putte, Putte Puslespil

IMG_0853Alva havde sin 2. sygedag pga. feber igår (læs indlæg) og det gode humør var så småt på vej tilbage. Der var ingen sovestunder eller små lurer, men til gengæld en masse appetit og lysten til at lege og putte, putte. Alva har en masse puslespil. Hun elsker virkelig at lege med dem og der er selvfølgelig nogle klare favoritter i mellem. Jeg har givet hende en masse puslespil fra det franske legetøjsmærke Djeco, som laver nogle rigtig flotte og lækre sæt i spændende æsker. Men det er faktisk nogle helt simple Rasmus Klump puslespil som Alva er mest glad ved. Hun elsker at lave de Rasmus Klump puslespil og det er altså sjovt selv for en voksen at tage dem alle ud på spisebordet og bare gå i gang fra en ende af med at samle dem alle..
IMG_0855Her kan du se Alvas favoritpuslespil med Rasmus Klump. Der er to-i-en..
IMG_0857Og her bliver det mindste Rasmus Klump puslespil samlet med stor koncentration..
IMG_0861Kun lidt sjov fra Netflix kan trække den koncentrerede puslespilssamler væk fra sine mange fine puslespil. Bagefter spiste vi krydderboller med smør og hindbærmarmelade og så kiggede vi Frost inden vi bestilte en pepperoni pizza fra pizzamanden. En rigtig hyggedag hvor vi fik leget puttet og gjort Alva rask igen – i dag er hun nemlig i børnehave igen.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Febertrold