Ting Jeg Elsker I Mit Køkken

Krøller Eller Ej

IMG_0672-COLLAGEFor mange piger er deres hår noget af det kæreste og mest værdsatte ved hele deres udseende. Liva havde også glædet sig meget til at få bobbet håret lidt da vi skulle afsted til Nytårsaften. Alva derimod havde ikke mod på den store styling, men efter at hun havde set det flotte resultat som Liva havde fået lavet, ville hun alligevel gerne prøve at få lidt fald/krøl i hendes fine lige hår.
IMG_0682Det hele startede nogenlunde, dog uden at humøret var lige så højt som hos Liva, men med lidt Diego kørende på flimmerkassen, kunne min kæreste så småt få lov til at lave lidt krøl i det fine glatte hår..
IMG_0681Men lidt over halvvejs inde i stylingen begyndte Alva at tvivle lidt på sin valg og blev en anelse mut over at hun nu ikke havde sit normale hår, men istedet lidt krøl i spidserne. Det var SÅ sødt til hende, selvom hun prøvede at rette det ud flere gange i løbet af aftenen. Ja, det er nu dejligt at se, at dét at se helt normal og dejlig ud i håret, bare er det perfekte valg for en selv – hver dag 🙂

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

  • Myz

    Smukke piger du har krøller eller ej 🙂 de ser sød ud

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ting Jeg Elsker I Mit Køkken