En Elg Til Hjemmet

Hvor Skal Elgen Hænge Og Hvad Skal Den Hedde?

IMG_0759Nu hvor jeg, forleden dag, fik samlet en flot elg i valnød, mangler jeg kun at finde ud af to ting. Nemlig HVOR elgen skal hænge og hvad den skal HEDDE? Først er det nok bedste lige at prøve nogle forskellige positioner af i den lille lejlighed. Så mens jeg holder elgen oppe, tager Liva et billede af far. Det smart og det virker, som på ovenstående billede i stuen. Elgen rager så meget ud fra væggen at man ikke kan have den hæængende over sofaen uden man som voksen risikerer at få en elg i hovedet når man rejser sig op i en fart – det går jo ikke så vi må ind og se om der er en bedre plads i soveværelset..
IMG_0755Nu er der jo en masse indrammede billeder inde i soveværelset og medmindre jeg fjerne det lille billede i midten, vil det virke en anelse presset. Alva har sin helt egen måde at vurdere elgens placering på, nemlig ved at kigge omvendt på det hele..
IMG_0756Så gik turen til den lille fordelingsentré hvor jeg i lang tid har haft en gammel scenografi-pap-ting fra Live fra Bremen hængende. Måske det kunne være på tide at skifte den ud med en ny sjov ting som et elgehoved..
IMG_0787Jaaa, det blev entréen! Og Tøserne var også klart mest til at elgen kom ud og passede på vores overtøj. Vi har også fundet et fint navn nemlig Ellie, Liva siger at det er slang for Elliot, selvom jeg sagde at det måske klingede lidt pige-agtigt. “Det gør ikke noget far” sagde Alva meget overbevisende, så nu har den lille entré fået en ny dørmand..
IMG_0785Sig hej og hjerteligt velkommen til dør-elgen Ellie, vores nye entre elg og vogter 🙂

Kunne du selv tænke dig et flot dyrehoved så tjek endelig Forthehome.dk ud. Der er rigtig mange flotte varianter og jeg var selv meget i tvivl om hvad det skulle være. Jeg valgte Elgen pga. størrelse, men ellers var jeg helt vild med Elefanten, nøj den er fed!

Jeg har fået en 20% rabatkode (SPAR20) til dig som læser af DILF Bloggen og det gør lige at fragten bliver gratis + en halvtredser mere af på prisen, det er altså en meget god deal.

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En Elg Til Hjemmet