VINDEREN Af 1-Års Netflix PLUS AppleTV

Et Lille MasterChef-Tip Til Pizza’en

DSC_0018Vi kender det allesammen. Efter nogle heftige dage med fed julemad, har man aller mest lyst til en stor fed pizza. Normalt laver jeg dem selv, eller køber den hos den lokale pizzamand. Men nogle gange, som i dag, har jeg købt en gourmet-bag-selv-pizza i Fakta. Det allerbedste ved disse gourmet-pizzaer, er at al rucolasalaten kommer i en lille forseglet pose. Det er genialt. Jeg skal nemlig dele en lille MasterChef-hemmelighed med dig, så du kan få den helt optimale smagsoplevelse ud af din pizza. Du skal gøre følgende:

1. Tag den lille pose med rucolasalat i din hånd
2. Åbn din skraldespand
3. Smid den lille pose rucolasalat ned i skralderen

DSC_0019BUM! Så har du nemlig en super lækker pizza! Smid den i ovnen på 220 grader og hvis den VIRKELIG skal smage af noget, så skal HELE toppen af pizza’en dækkes af et tykt lag mozzarella – velbekomme!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VINDEREN Af 1-Års Netflix PLUS AppleTV