Netflix Julestue

Dansettens Store Julebingo

MortenOgDansDer var satme skruet op for julestemningen da jeg i weekenden tog afsted til Dansetten i Espergærde for at få min debut som bingovært. Vi havde gjort det til en familieudflugt så vi var tre piger, min kæreste og jeg. Da vi ankom var Morten Remar i gang med det hyggeligste show og inden da havde der både været besøg af en trylle-drille-nisse og danseshow. Efter at alle gæster havde fået sig en hotter hos Harry’s Place var alle klar til at gå i gang med Dansettens Store Julebingo.
NissesjovTrylle-drille-nisse på spil..
Bingo3Vi skulle spille 10 spil, med 1 række, 2 rækker og fuld plade (3 rækker.) Så reelt var det 30 spil vi skulle tage hul på. Efter en lille time havde vi rundet de 5 første spil og tog derfor en velfortjent puster. Der havde været mange gode præmier og vindere i første halvdel, og flere spillere havde vundet hele to gange på samme plade. Nu skulle sidste halvdel af det store bingo show sættes i gang og stemningen var stadig lige så hyggelig om munter som i første halvdel.
Bingo1Spillene kom godt undervejs og især de unge drenge og piger var vilde med at spille bingo med de voksne. Dét var virkelig skønt at se hvordan de gamle dyder med fællesskab og gammeldags bingo kunne holde de tablet- og iphone- ipad-hungrende børn ved ilden som var det en helt ny must-have app fra Appstore. Hovedpræmien nærmede sig i det sidste spil nummer 10 og præmien var et gavekort til slagter Baagø på en stor 3kg frilandsgris og ditto til and. Min kæreste, Nadia, havde igennem alle spillene håndteret vores tre medbragte tøser, samt de fem plader vi spillede på. De fem plader var blevet til 4 lige for at holde multitaskingen på det mest optimale niveau. Og det tiende og sidste spil var ved at lakke mod enden og spændingen var på sit højeste da hvert tal kunne udløse det uigenkaldeligt sidste BANKO i det store julebingo show..
Bingo2 Pludselig råber jeg tallet “35” op og hvem andre end Nadia råber helt overrasket og nervøst “BANKO!”.. der blev lige helt stille i det lille forsamlingshus, da det virkede lidt for usandsynligt at bingo-opråberens kæreste skulle gå hen og vinde den store hovedpræmie for øjnene af alle de kære Espergærde medborgere.. men den var god nok, pladen blev tjekket og alle tallene var der og nu var vi altså vinderne af en stor lækker 3kg flæskesteg af frilandsgris. Der blev klappet og hyldet af de to hovedarrangører Mads og Louise, der havde lavet en fantastisk indsats og helt sikkert fast kommende tradition i Espergærde op til juletid. Jeg glæder mig nemlig allerede til næste år når der er Juleshow på Dansetten.
DansettenJulRigtig glædelig  jul!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Netflix Julestue