Lillesøster & Storesøster

Livas Vokseværk

LivaLiva har været en tur med mig på arbejde, nærmere betegnet DR. Jeg skulle ud og varme publikum op til Debatten, som altid hver torsdag, og denne gang var omstændighederne til at Liva kunne komme en tur med far på arbejde. Sidst Liva var med var i april måned 2014 og der stod hun, sammen med en ven, også op ad den legendariske mug shot væg på DRs enorme produktionsgang ned til studierne. Sidst Liva stod der var hun lige under stregen på 130 cm og denne gang var hun så en del over. Altså, er hun vokset små 10 cm på halvandet år. Det er altså vildt, det er faktisk rigtig vildt endda og hendes nye vinterstøvler ligner da snart også noget en voksen kunne bruge også. Tænk engang hvor tiden dog flyver afsted og ens små tøser bare bliver højere og større for hver dag der går..
Liva2Tiden har altid travlt og venter på ingen..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Lillesøster & Storesøster