Det Jo Mig

Efterårs Eufori

DSC_0828-EFFECTSMin mor og jeg var taget på Bispebjerg kirkegård for at nyde det gode vejr og få lidt frisk luft. Normalt besøger jeg kirkegården flere gange om ugen, da min 10 km løberute svinger forbi det smukke område, der bl.a. rummer den vidunderlige passage med de mange kirsebærtræer. På denne årstid er kirkegårdens park nærmest et fyrværkeri af efterårets røde, gule og orange farver. Det er SÅ opløftende at gå rundt deroppe, meget lig med en skovtur, men med den botaniske præcision som kun mennesker kan kreere. Efter en halvanden times gåtur i parken, fik min mor og jeg en tiltrængt frokost bagefter.. mmhh!
DSC_0823De røde træer, som jeg ikke lige kender navnet på er de ukronede konger på denne tid af året..
DSC_0829Farvespillet med solen er noget som kun ens øjne kan se det fulde spektre af..
DSC_0851DSC_0830DSC_0831 DSC_0832 DSC_0833Fabelagtig botanisk præcision..
DSC_0851 DSC_0864Majestætisk i al sin enkelhed af røde danske mursten..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Det Jo Mig