Jazz I Verdensklasse På The Standard

Det Jo Mig

AW15-8-EditJeg har i lang tid været meget loyal til de to tøjmærker Delusion og Army Of Me. Og i Delusions AW15 kollektion, fik jeg mig lidt af en overraskelse da jeg pludselig syntes at den ene af modellernes ansigter virker ret bekendt.. han lignede nemlig MIG SELV? Tjek lige det her banner.. altså bortset fra krøllerne, der jo ellers nemt ville kunne styles, lissom makeup’en, så er det jo næsten mig – PÅ EN PRIK!?
teaser_brand_806x212_D33_Delusion_HW15_uni_allDét der udtryk er SÅ meget mig, helt vildt.. nå, men selve tøjet er faktisk også ret så blæret og så syntes jeg at fotografen Rob Evans har fanget nogle fantastiske udtryk og poses der skaber en perfekt synergi mellem tøjest udstråling og modellernes karisma.
AW15-5-EditStyles: Delusion
Fotograf: Rob Evans

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Jazz I Verdensklasse På The Standard