Dan & Veltz og Bircow

Jazz I Verdensklasse På The Standard

the-standardFrench Jazz Week kommer til København! Fra den 26. oktober vil det være muligt at opleve eliten inden for fransk jazz i anledningen af French Jazz Week, som afholdes på The Standard Jazz Club i København i samarbejde med den franske ambassade. Helt ekstraordinært gæster den berømte og epokegørende franske violinist Didier Lockwood festivalen. At Didier Lockwood gæster festivalen er virkelig et tegn på, at man gennem hele ugen vil kunne opleve det bedste inden for fransk jazz. Lockwood har altid været en beundret karakter inden for musikverdenen. En farverig omgang med jazzen, kunne være en god betegnelse for hans tilstedeværelse på scenen, som oftest præges af en imponerende legende kreativitet og samspilsevne.

På The Standard Jazz Clubs scene får Lockwood passende selskab af netop The Niels Lan Doky Trio. Ud over Lockwood og The Niels Lan Doky Trio, vil man gennem hele French Week kunne opleve det fineste inden for fransk jazz. Hele programmet kan findes på The Standards hjemmeside, og så lover jeg at komme med et indlæg når jeg har set den legendariske violinist skyde den af!
French Jazz Week key visual

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Dan & Veltz og Bircow