Foredrag I Fængslet

Netflix + LEGO Dimensions = Voksentid

Lego Announce B & F[2]Er der noget bedre end når ungerne endelig sover og man kan få lidt voksentid foran flimmerkassen med Netflix eller LEGO Dimensions? Nej vel! Jeg er begyndt at se alle de originale gamle UK afsnit af “The Office” igen. Er fuldstændig fascineret over Ricky Gervais som Davis Brent og både Gareth og Tim er fuldstændig verdensklasse i deres roller også. De første 30 sek. af afsnit 1 i sæson 1 – “Downsize” er dér hvor du enten bliver hooked or not, for det bliver altså ikke meget bedre, end når David Brent taler om sig selv. Det kan ikke beskrives eller gengives, men skal bare opleves. Hvis jeg ikke ser Netflix, så er jeg altså blevet ret så hooked på det der LEGO Dimensions, som Alva, Liva og jeg blev præsenteret for i Planetariet.
IMG_0643Det er virkelig fedt at spille med “portal-halløjsa”, og så sent som i dag var jeg altså ved at købe en såkaldt “Fun Pack” til spillet da vi var i Fætter BR. Men da det kun er en demo vi har til låns, ville det måske også være lidt fjollet. Men kan KUN anbefale det, og der er altså MANGE timer med børnene når man først går i gang.
IMG_0642#netflixdk #streamteamdk

NB! LEGO Dimension er venligst udlånt af Warner Bros. Interactive Entertainment

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Foredrag I Fængslet