Disney Descendants

Smagen Af Nørrebro

IMG_20150920_150931Hvor tit bliver man lige inviteret med til en ølsmagning? Og hvor tit er den ølsmagning i dit nabolag? Nej, vel.. jeg kunne på ingen måde sige nej til et SÅ fristende tilbud, nemlig at komme forbi Nørrebro Bryghus og være med til at smage på de tre fine kandidater der var opstillet til den nye øl som skulle fange essensen af Nørrebro i noget så simpelt som en bajer.
IMG_20150920_150950Der var linet masser af tomme glas op til de mange smagsprøver og bare duften i bryghuset var med til at pirre ens sanser allerede inden øllen var klar til smagning.
IMG_20150920_202253Efter en meget fin og inspirerende velkomsttale, var det endelig blevet tid til at smage de tre bud på #SmagenAf2200. Og de tre kandidater Guldregn, Grøn Front og Humlesvinet havde alle nogle utrolig fine smagsoplevelser og anderledes intentioner i øllens buket.
IMG_20150920_202324Her kan man se de tre personer der har været med til at kreere de tre øl, samt brygmester Emil med det store kraftige skæg.
IMG_20150920_151039Nu skulle der øl i glassene for 1. bud – nemlig fra smykkedesigneren Trine Tuxen (Trine Tuxen Jewelry) havde mixet så unikke elementer som kaffe og bladguld i øllen Guldregn. 2. bud var fra arkitekten og bybonden Mads Boserup Lauritsen (TagTomat) der med sin øl Grønt Front implementerede rom og chokolade i en meget anderledes, kraftig og bitter blanding. 3. og sidste bud var fra 2015 MasterChef vinderen Umut Sakarya, (Food&) der med sin meget stærke, men bestemt friske humleøl Humlesvinet havde lykkedes med utroligt mange ting i både smagsoplevelsen, eftersmagen samt øllens buket.
IMG_20150920_151027Der var mange, mange meninger om de tre øl, men efter en sidste testsmagning af de tre øl, var mit valg klar på hvad smagen af Nørrebro skal være..
IMG_20150920_202308Nemlig Umut Sakaryas Humlesvin, der efter mine smagsløg havde lige det ekstra som jeg vil forvente at en øl som skal afspejle det kreative og pulsserende miljø som Nørrebro efterhånden er varemærke og synonym med. STORT tillykke til brygmester Emil og Umuts meget fine øl, som jeg håber meget på at kunne smage i en version på fad engang medio oktober når den endelige vinder er fundet. Tak for et super arrangement, jeg glæder mig til at smage den vindende øl igen – på fad!

Se flere billeder fra arrangementet lige her!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Disney Descendants