LEGO Dimensions I Planetariet

Disney Descendants

Des_0Disney har lavet en film om hvordan en flok onde forældre er blevet taget til fange på en ø fordi de ikke kan opføre sig ordentligt. De onde forældre ser sådan her ud..
maxresdefault-1Jaa.. de ser lidt lumske ud og jeg ville da også selv blive lidt bekymret hvis de var med til næste forældre møde ovre på Livas skole. De fire onde forældre har selvfølgelig også nogle “onde” børn, de børn ser sådan her ud..
maxresdefaultJeps, ret så vildt modevalg til en normal skoledag. Men disse fire unger, får muligheden for at bevise at de ikke er “onde” bare fordi deres forældre er. Det sørger den nykronede unge prins Peter for på de godes ø ved at invitere de fire onde unger over på den gode ø. Det lyder ret banalt og det er det skam også, men ikke desto mindre er det faktisk en ret så underholdende affære både for de voksne, men især også for de mindre og større børn. Liva havde glædet sig hele ugen til at komme til snigpremieren på Disneys Descendants og det var også et super hyggeligt arrangement der ventede os i Falkoner Bio.
Des_1Der var gratis mini cup cakes, neglelak, glimmer tatoos og meget mere som man kunne muntre sig med inden filmens start og det var fedt at se selv de helt store “børn” hygge sig til arrangementet..
Des_3Efter noget god hyggetid i caféen var det tid til at finde sig til rette i de røde sæder og nyde forestillingen, som du kan se på det øverste/første billede af Liva og jeg..
Des_4Filmen var lige noget for Liva, men seje outfits, sange og en masse dans, så vi kan varmt anbefale at tune ind på den nye Descendants film når den har premiere på Disney Channel den 9. oktober! Indtil da kan du tjekke hele universet ud her på Descendants officielle hjemmeside på Disney Channel DK

Du kan se flere billeder fra arrangementet her!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEGO Dimensions I Planetariet