LEGO Dimensions

LEGO Dimensions I Planetariet

IMG_0537Vi har været til snigpremiere på LEGOs nye spilsatsning LEGO Dimensions i Planetariet. Alva havde glædet sig helt vildt meget til at komme ind og se noget med LEGO på et stort biograf lærred og Liva var også meget spændt på hvad det hele mon kunne være. Det eneste jeg kunne forklare var, at det var en præsentation af et nyt konsolspil som ville blive vist på Planetariets store kuppel lærred. Der var rask gang fra bilen og alle var spændte. Vi blev budt fornemt velkommen, med et udsøgt tag-selv-bord af dejlig sund mad, så skønt og lige hvad vi havde brug for og lyst til.
IMG_0542Efter vi havde fået mad og drikke, gik vi bevæbnet med popcorn ind i den store sal for at se præsentationen af spillet. Alva og Liva var meget spændte og det var jeg også.
IMG_0560Nu var vi alle klar til at se spillet i action..
IMG_0558LEGO Dimensions er virkelig et enormt spil, der lissom Skylanders bygger på en portal hvor man kan stille sine LEGO karakterer og uploade til spillet. Det er virkelig sejt at man rent fysisk skal bygge sine spillere, køretøjer og ovenikøbet kan ændre tingene til noget andet ved at bygge dem om – SÅ cool!
IMG_0563Efter den fine demo, var der rig mulighed for børnene til at lege og prøve spillet selv..
IMG_0553Alvadutti var nu mere opslugt af de gode gamle LEGO klodser, hvilket var skønt at se i en verden hvor alt bliver mere og mere digitalt – især legen for de unge..
IMG_0572Efter en super dejlig oplevelse var vi alle godt trætte så den store seng i foyeren, fik lige et lille besøg inden vi vendte snuden hjem igen mod Nørrebro..
IMG_0573Nu ved jeg ihvertfald hvad jeg ønsker mig til jul, nemlig en LEGO Dimension starter pack!

HUSK at du kan læse ALT om LEGO Dimensions og se trailers og priser i mit indlæg her!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEGO Dimensions