Fest På Skolen

Flydende Magi

FlydendeMagiJeg har fået tilsendt en dejlig bog af en af Danmarks førende juice- og smoothieeksperter, nemlig Mads Bo. Han er bl.a. forfatter til bestsellerne “High on Juice“, “High on Smoothies” og “Super Simpel Sundhed“. Du har måske også set Mads på DR1 eller TV2, eller været med til et af hans landsdækkende foredrag og workshops. Bogen jeg har fået tilsendt “Flydende Magi” henvender sig til voksne og især børn som vil lave nogle super lækre og indbydende juicer og eller smoothies. Liva har allerede sagt at hun ønsker at lave en Prinsesse Smoothie, men jeg har tænkt mig at starte med en Swag Juice, der er bare lige et enkelt problem som du kan se i nedenstående video..
PrinsessSmoothieHer er Livas lækre valg, nemlig Prinsesse Smoothien..
SwagJuiceOg her mit valg.. Swag Juicen.. der er som sagt bare et lille problem inden vi kan komme sådan rigtigt i gang, se selv..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Fest På Skolen