Kokkekniven

Vores Vinderret

Magiske_MajsJaaaa! Kan du huske at jeg på et tidspunkt delte et link på Facebook med nogle forskellige dejlige retter – alle lavet sammen med børn? Ja, ikke og hvis du var én af de mange der stemte på Livas og mins ret – Tortillas med magiske majs – så siger Liva og jeg MANGE TUSIND TAK FOR DIN STEMME!

Vi har nemlig vundet GoCooks kokurrence og ovenstående foto, taget af Thomas Hergaard, viser vores simple hverdagsret på flotteste vis. Dvs. at vores ret kommer med i den suveræne kokkeskole-gratis-app GoCook (Android, iPhone og iPad.) Det har været SÅ fedt at få den oplevelse med Liva og hun har virkelig fået dobbelt så meget tro på sig selv i køkkentet hvilket er helt igennem fantastisk! Du kan selv lave rette ved at se opskriften på GoCooks hjemmeside. Husk at du også kan læse om vores dejlige fotoshoot i indlæggene – Hvidløgspresseren og Kokkekniven. Tak, til Marie-Louise Lyrn fra In2pr og Malene Østergaard fra GoCook for et minde for livet..
AgurkesmagerenLiva smager lige agurken an, der selvfølgelig er økologisk..
Far_Liva_RørerBørn har altid lyst til at hjælpe til i et køkken og de kan næsten alle de samme ting som en voksen, nolge gange endda bedre og deres humør er altid højt og smittende i et køkken..
LivaLiva og jeg smiler og siger mange, tusind tak for stemmerne!

Fotograf: Thomas Hergaard

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Kokkekniven