Hestehviskeren

Jurassic Rødovre

Alva_JurassicNår man har tøserne hjemme fra frit og børner i sommerferien, skal man være opsat på at skulle finde på nye udfordringer og oplevelser hver dag. Her er de danske storcentre en god tidsrøver og oplevelse for både de voksne og selvfølgelig de små. Efter at have været en tur på Fisketorvet, var turen nu kommet til Rødovre Centrum. Liva havde glædet sig meget, da hun skulle prøve at stå lidt bag kassen i Body Shoppen og Alva så mest frem til at vise sin nye Lego Friends rygsæk frem, hvor hendes kanin ‘Ninen og sutter samt madkasse (tom) og drikkedunk (fyldt op med vand) var i. Turen stoppede hurtigt op på torvet, da Alva fik øje på en dinosaur udstilling i bedste Jurassic Park stil.
DSC_0743Mekaniske dinoer gjorde sit til at Rødovre Centeret blev til Jurassic Rødovre.
DSC_0738Især en lille dino i et lille dino æg fangede Alva..
DSC_0742Faktisk fangede det Alvadutti så meget, at den lille ‘Nin fik en ekstra stor krammer sammen med ekstra suttien.
DSC_0747Der var også mange dinoer at holde styr på, så efter at have kortlagt alle dinoerne på landjorden kom det til dem i luften.. puha, sikke en oplevelse midt på torvet i Rødovre Centrum.
DSC_0750Ovre i Body Shoppen, gik det mere stille og roligt for sig, hvor Liva var under oplæring af Nadia. Der blev suget viden til sig fra alle sider og kanter af..
DSC_0754Det var en stor oplevelse for far at blive betjent af en 9-årig ekspedient..
DSC_0755Og når smilet på ekspedienten ser sådan her ud, ved man at det hele nok skal gå..
DSC_0759Alva bearbejdede alle indtrykkene fra Jurassic Rødovre, og tog en velfortjent slapper i de magelige gemakker hos Joe & The Juice. Den mondæne Lego Friends rygsæk havde fået den bedste plads i træsofaen og efter shakes og en delt sandwich, gik turen hjemad igen mod den lille lejlighed på Nørrebro – HELT uden dinoer og HELT uden flyvende kæmpeøgler.. puha!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hestehviskeren