Aftentur I Parken

Hestehviskeren

NadiaHestehviskerenI weekende oplevede jeg noget helt nyt. Både om mig selv og om min kæreste. Lad mig starte med hvad jeg lærte om mig selv. Altså, jeg har nogle gange fået nogle rigtig pæne mails og kommentare om at jeg ligner alt fra en af dem fra Sons of Anarchy til ham der som ikke er Viggo Mortensen i Ringenes Herre. Inden jeg går videre, så lader jeg lige nedenstående foto tale for sig selv..
MigTilHestTror det står ret klart nu, at jeg ALDRIG kommer med i en Hollywood-produktion på en hest lavet af hverken jern, eller som her, kød og blod. Godt så, da Nadia har haft hest før og redet meget, havde vi planlagt at tage op til Fortunen ved Erimitagen og snuppe en ridetur. Altså min første og Nadias nummer.. mange! Nadia skulle ride på den store hest Xander, som hun hurtigt “connectede” med på ægte hestehvisker manér..
NadiaHestehvisker2Først troede jeg at min hest var den lille brune i forgrunden af nedenstående billede..
MinHestMen heldigvis slap jeg fra den totale udmygelse lige i dag. Vejret var skønt, nærmest perfekt til en ridetur og jeg må virkelig indrømme, at selvom jeg ikke turde at ride galop – kun trav, var jeg efter en times ridning klar på, at NÆSTE gang bestemt skal prøves med galop. Det var virkelig en hyggelig oplevelse at ride i naturen og jeg lærte en ting om mig selv, noget jeg aldrig havde troet – nemlig at jeg godt kan lide at ride. Det var da også skønt at se sin kæreste være den som red forrest – også når der blev reddet galop. Jeg var dog ikke klar over, og her kommer den ting jeg lærte om min kæresten, nemlig at hun besidder evnen som en ægte hestehvisker at tale “connecte” med hesten. Og hvis rollerne fra filmen “Hestehviskeren” med Robert Redford og Scarlett Johansson skulle besættes, spillede Nadia uden tvivl rollen som Tom Booker en hel del bedre end mig, der nok mere spillede rollen som Grace Maclean – og det burde vel ret beset havde været omvendt!
NadiaPåBagefter fik jeg en fortjent Skovlyst øl og en tallerken pomfritter, og så sagde vi ellers tak til Xander og min hest Paris, for en skøn dag i Erimitagen – på hest!
IdylNæste gang tager jeg Alva og Liva med, så kan lille Samson også blive luftet..NogMHestehviskeren og Ham-fra-Sons-of-Anarchy-og-Ringenes-Herre-som-ikke-er-Viggo-Mortensen..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aftentur I Parken