Nyt På Vej Til Dig

Halfdans Hoved

DSC_0640Ihhh, jeg bliver virkelig så glad når der ENDELIG kommer noget man kan sætte i sit gamle stereoanlæg. Er blevet helt vild med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard på deres seneste samarbejde Halfdans Hoved. Kayas stemme er fantastisk og Ole er altså en mester til den hyggelige guitarsound. Humøret er højt på hele skiven og der er hele 18 numre at lytte og synge med på og så er der også blevet plads til nogle enkelte gengangere fra nogle af de tidligere udgivelser. Men ALT spiller på den CD og efterhånden er det næsten umuligt at skaffe nyt fodder til den gamle compact disc player fra Marantz.. men nu er der mad og nu skal der danses!
DSC_0638

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt På Vej Til Dig