DMI Genstart Lige

Student 2015

IMG_20150622_124715Det er præcis 20 år siden at jeg selv blev sproglig student fra Gladsaxe Gymnasium og i dag var det så min nevø, Mathias’ tur til at få den knap så hippe studenterhue på. Dog vil jeg sige at man i dag kan pimpe sin hue på så mange punkter at jeg faktisk stod og blev en smule jaloux på de unges muligheder nu til dags. Nu venter der en uges studenterfestivlasdruk og så ligger Roskilde også lige om hjørnet. Fremtiden skal nu bruges på lidt earn-money-just-to-burn-money, eller som jeg gjorde efter gymnasiet.. blev postomdeler hos Post Danmark aka Thug Life med lønudbetaling hver 14 dag – BAAM! STORT tillykke Mathias, du er sq en go’ dreng!
IMG_20150622_124536en lettet student altid omringet af pæne piger.. her mor, farmor og lillesøster..
IMG_20150622_124736én af de mange muligheder for at pimpe sin studenterhue..

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DMI Genstart Lige