Alvas Altmuligbutik

DMI Genstart Lige

DSC_0403Kan det virkelig være rigtigt at vejret i juni er så PIV hamrende ringe? Jeg fandt disse billeder af tøserne på legeplads ude ved morfar.. FRA FEBRUAR! Og her ser det ud til at vejret faktisk er bedre end det er her og nu i juni. Hvis ikke snart DMI genstarter vejrgeneratoren eller finder de rigtige vejrfiler frem inden for ganske kort tid, bliver jeg NØD til at rejse langt væk for at få noget varme. Tænk hvis man havde taget den store kasse med shorts op fra kælderen, så havde man jo haft underlivsbetændelse galore – armen for søren da også – lad os nu få de tre ugers varme som efterhånden er målet for den danske sommer.. bare tre uger.. please!
DSC_0398-ANIMATIONGiraf + karrusel = Girafusel

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Alvas Altmuligbutik