Den Perfekte Grillaften

Den Farvede Væg

STUEN_hvidLænge har jeg gået med tanken og lysten til at male én af mine vægge i lejligheden i en mørkere farve. Grå er selvfølgelig oplagt – altså i en nuance – så jeg lavede et udkast i Photoshop og kunne så ikke dy mig for lige at lave nogle flere farvekombinationer. Men nu er jeg sørme kommet i tvivl og har i bedste Dora The Explorer stil, brug for DIN hjælp til at komme nærmere en beslutning. Så hvilken farve kan du bedst lide til væggen, eller holder du måske bare på at den skal forblive hvid?
STUEN_grå1. Grå
STUEN_sand2. Sand
STUEN_brun3. Brun
STUEN_gradient4. Gradient

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Den Perfekte Grillaften