Når Mænd Laver Mad

Den Perfekte Grillaften

meat-on-grillMmmmhh.. sidder lige og får den vildeste lyst til at grille i aften. Ikke bare nogle hurtige pølser på grillen og slet ikke en lille engangsgrill. Nej, det skal være en stor fed Weber grill, med de perfekte opvarmet kul tre timer i forvejen. Der er ikke noget bedre end at se på den perfekte grill og bare gå og hygge med at tænke: “Mmhh.. hvad skal på grillen næste gang?”. Og det fik mig faktisk til at tænke over, at jeg ikke har særligt mange kreative idéer til hvad der skal på grillen? Kan du hjælpe mig med at fortælle og dit yndlings-grill-tips? PLEAAASE!

Sponsoreret indlæg

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

2 kommentarer

  • Anja Beier

    Her hjemme elsker vi at grille spareribs (fra fruehøj) pulled pork og næsten alle former for steg. Og så serveres det med en lækker salat og mine specielle flødekartofler.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når Mænd Laver Mad