Trailløb

Når Mænd Laver Mad

DSC_0521Er det ikke bare herligt når man kan få lov til at handle lige præcis hvad man lyster og spise det på lige præcis den måde man lyster? I går købte jeg fire hakkedrenge i Irma for kr. 29,- og da jeg kom hjem gik det op for mig at det eneste jeg havde som tilbehør at ligge på burgeren, var cheddar ost, sandwich mayonnaise, sennep og ketchup. Ikke engang rigtige burgerboller havde jeg købt, men brugte mine økologiske sesam morgenstykker istedet. Det eneste grønt jeg havde, var nogle små cherry tomater som jeg nænsomt skar ud og lagde oven på toppen af hver mad. Jeg droppede nemlig at ligge “låg” på mine boller og bare spise dem som madder i stedet, det virkede helt kanon – og vupti, så havde jeg pludselig spist fire hakkedrenge med cheddar – all by myself! Fanme griner når mænd laver mad.. til dem selv.
DSC_0520Det var godt med krydderier på hakkedrengene og selvfølgelig også OVEN på osten..
DSC_0519Sådan her elsker jeg at spise.. stående og med alle ting lige ved hånden.. nummenum!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Trailløb