Masterchefinder I Sandet

Jeg Er Begyndt At Stalke

IMG_20150519_121905Muhaha! Nu er det ikke længere sikkert at strejfe rundt i min gård på Nørrebro. Eller jo, det er det selvfølgelig hvis man ikke gør noget forkert.. ej, jeg er ikke blevet helt gak endnu. Jeg har sat min fars gamle digitalkamera op på mit endnu ældre fotostativ for at tage billeder af naturen og gården. Ja, det lyder ikke så hipt og ungdommeligt, det ved jeg godt, men for satan det er hyggeligt sådan at gå og tænde og slukke kameraet flere gange om dagen lige for at knipse et billede. Indtil videre er det blevet til tre indstillinger som du kan se her, hvad kunne jeg ellers bruge kamera/stativ løsningen til?
HaraldsgadeHaraldsgade 24-7..
Gården1Gården 24-7, bemærk før og efter vinduesvask..
Gården2Og lidt mere af gården 24-7.. hvad skal være det næste jeg gif-animerer?

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Masterchefinder I Sandet