Aftenleg I Solen

Tortillas Med Magiske Majs

DSC_0409Jeg har altid været glad for mexikanske tortilla wraps og har også altid været glad for majs, men har ikke helt følt at det var The Bomb når jeg brugte det som fyld i mine wraps, lige indtil jeg smækkede dem på panden og tilsatte salt og smør – bingo buttercorns aka magiske majs i min wrap! Tøserne og jeg er helt vilde med dem, og Liva kan nu lave retten selv, næsten da. Jeg er faktisk begyndt at købe hele COOPs mexikanske serie og især tortilla’erne er KLART bedre end dem fra Santa Maria – bare min mening. Du kender helt sikker til at brune kødet og lave fyld, det eneste lille fif er at skære agurkerne lidt skråt så de fylder mere i wrap’en og hvis du har et mandolinjern så lav dem lige på det, ca. 2mm – fedt! Majs’ne steger jeg i rapsolie for at de popper mere og bliver godt fedtet. Efter ca. 10 min. med høj varme tilsætter jeg Lurpak smør og når det har sat sig og er godt fordelt, drysser jeg cheddar i strimler ud over og lader det smelte lige op til servering. Rapsolien sikrer at det ikke fedter sammen lissom smøret. Det er det bedste fyld EVER til din tortilla og ungerne ELSKER det – trust me, herhjemme bliver skålen spist op til sidst så den er T-O-M! Yummie!
DSC_0412De bedste tortillas jeg har prøvet til dato, klart bedre end Santa Marias..DSC_0456Liva holder gang i gryderne som en ægte Masterchef
DSC_0463Hvad det hele handler om, nemlig majs med salt, smør og cheddar ost..DSC_0462Godt lavet Liva, men nu skal der smør i majs’ne..
ButterSå meget smør.. og ned i panden.. så kan der lige snittes agurker i mens..
AgurkSådan skal det gøres, husk lige at få en vinkel på inden du går i gang med at snitte..
DSC_0468Perfekt! Lige til at fore din wrap med om lidt..
DSC_0469Så er smøret smeltet og cheddar osten kan drysses på..
DSC_0470Imens majs’ne hygger sig helt færdige med cheddar’en varmer vi lige tortilla’erne..
DSC_0471Tadaa! Magiske majs lige til at spise.. jeg mener servere..
DSC_0473Maden er klar og.. Liva er klar, det er jeg også kan I tro så NU skal der wrappes..
HowtowrapTortillas.. Kunsten at wrappe. 5 simple steps – just do it! Hvordan går det hos dig Liva..?
LivaspiserThat’s my girl! Og sådan laver man mexikanske buttercorn tortillas!
DSC_0484Tak for mad far, vi smutter ud i gården og leger.. jamen, så hygger jeg mig da bare med lidt oprydning og opvask.. hey forresten, det var jo Liva som lavede maden!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aftenleg I Solen